Workshop Cara Membina Laman Web Perniagaan

"Mula jana pendapatan di internet dengan membina laman web perniagaaan yang berkesan"

>>> Penting: Semua kelas telah diuruskan oleh kelasinternet.com <<<

Laman web cuma satu permulaan. Dengan sebuah laman web yang berkesan dan teknik pemasaran dan jualan yang betul, anda mampu membuat keuntungan lumayan hanya dengan komputer dan internet!

Saya akan menganjurkan satu workshop yang akan memberi anda peluang mencuba membina laman web sambil dibantu secara "hands-on" menggunakan komputer dan internet seterusnya mengetahui cara berkesan untuk memasarkan perniagaan anda di internet.

I hear and I forget,
I see and I remember,
I do and I UNDERSTAND

Saya percaya dengan pengalaman praktikal anda akan lebih memahami dan mendapat apa yang akan disampaikan dalam workshop ini seterusnya boleh mengaplikasikan setelah selesai workshop diadakan.

Dari notebook Ahmad Azwan
Kuala Lumpur

Salam hormat dari saya,

Bermula pada tahun 1999 saya telah berminat dengan perniagaan. Telah menubuhkan syarikat perseorangan bersama seorang lagi rakan semasa masih belajar di universiti.

Setelah selesai belajar, saya telah didedahkan dengan konsep kewangan, perniagaan dan pemasaran. Telah menyertai banyak program pembelajaran secara formal dan dari pengalaman orang lain.

Saya mula berjinak-jinak dengan cara membuat duit dengan internet. Pelbagai program telah dicuba dan boleh dikatakan beribu ringgit telah dihabiskan untuk membeli produk, maklumat dan menyertai program-program di internet.

Saya akui mendapatkan pendapatan melalui internet tidaklah semudah yang disangka. Banyak masa dan wang ringgit dibazirkan kerana kesilapan-kesilapan yang tak sepatutnya dilakukan.

Alhamdulillah pendapatan saya dari internet semakin bertambah selain dari pendapatan sedia ada. Yang lebih baik ialah kebanyakan pendapatan yang dihasilkan di internet adalah secara pasif dimana masa yang minima diperlukan untuk menghasilkan pendapatan berganda.

Ramai yang bertanyakan kepada saya bagaimana untuk melakukannya? Biasanya saya hanya menulis panduan-panduan ringkas di internet tetapi pada kali ini saya akan berkongsikan pengalaman saya secara bersemuka dengan anda melalui workshop yang akan mengupas teknik menjalankan perniagaan berkesan secara online.

Antara yang anda akan pelajari:

  Asas HTML. Apa yang perlu anda tahu tentang HTML?
  Membina laman web mudah tetapi efektif menggunakan peralatan ringkas dan percuma atau berkos rendah.
  Ciri-ciri laman web perniagaan yang efektif dan menjual
  Mengkaji pasaran melalui internet untuk memastikan perniagaan anda mempunyai pasaran
  Mendapatkan pelawat pertama anda secara percuma ataupun bayaran minimum.
  Mendapatkan pelawat baru tanpa henti dan membuatkan mereka datang kembali ke website anda
  Asas SEO (Search Engine Optimization) untuk mendapatkan pengunjung dalam pasaran sasaran tanpa henti secara percuma.
  Teknik pemasaran di internet untuk mendapatkan pelawat berkualiti secara berterusan dan seterusnya menghasilkan jualan
  Menerima bayaran secara online
  Tambahan Modul Khas: Pengenalan kepada Adsense dan Program Affiliate sebagai pendapatan tambahan di internet
 

"Kekuatan Azwan adalah pada pembinaan laman web yang berkesan untuk perniagaan internet. Saya sendiri sudah mengenali beliau sejak di awal pembabitan saya di dalam bidang ini dan apa yang saya perhatikan, beliau begitu komited dan faham apakah itu website yang sesuai untuk perniagaan internet.

Saya yakin melalui workshop secara hands-on ini, para peserta terus dapat memiliki sebuah laman web sendiri dan tahu apakah ciri-ciri yang penting untuk sebuah website perniagaan internet. Salam maju jaya."

Mohd Zulfadli aka smartzul
Usahawan Internet
blog.smartusaha.com

"Ahmad Azwan merupakan penasihat pemasaran internet dan IT untuk syarikat kami. Dengan bantuan beliau, kami telah berjaya meningkatkan jumlah pengunjung ke laman web kami sebanyak setiap bulan dan sekarang kami mempunyai teknik pemasaran baru yang lebih berkesan untuk menjual!"

Saya pernah mendapat koleksi jualan melebihi RM15,000 dalam masa kurang sebulan dengan teknik yang diajar!

Hasnuddin Abu Samah
Jurugambar Profesional
www.adan.biz

"Inilah satu-satunya kursus perniagaan internet dan pembelajaran membina laman web secara hands-on menggunakan komputer dan internet. Banyak yang perlu dipelajari lagi. Terima kasih!"

Tazilan Ibrahim, Selangor
Usahawan & Penulis
www.modelbisnesinternet.com

"Saya pernah menghadiri seminar internet sebelum ini tetapi workshop yang dikendalikan oleh saudara Ahmad Azwan adalah yang terbaik bagi saya. Saya yakin ini adalah 'langkah pertama' saya dalam memberi pulangan lumayan melalui internet"

Zakir Darus, Kuala Lumpur
Drafting Supervisor

"Beauty is not enough. Maka betullah kata-kata itu. Sebagai seorang designer saya berpendapat ilmu yang dikongsikan oleh Ahmad Azwan dalam perihal teknik pemasaran benar-benar harus dipelajari oleh setiap orang yang mahu memulakan bisnes internet. Rupa belum tentu menjanjikan pendapatan lumayan.

Khairul Azizi, Selangor
Professional Web Designer
www.khairulazizi.com

Rakan forum sekalian, saya ucapkan berbanyak terima kasih pada Azwan. Kerana dari Tunjuk ajar beliau bukan satu web malahan 4 yang menggunakan main domain. (sub domain jangan kiralah ... lagi la banyak) oleh itu anda yang ada kawan-kawan nak join dan nak belajar buat web jangan tak join seminar Azwan ni.

Khairul Rizal, Alor Setar
Jurutera
www.jimatletrik.com

"Menepati sasaran saya! Saya ada basic, Azwan update lagi dengan latest info. Padat dengan informasi. Pelaburan yang berbaloi."

Zulkeflee, Melaka
Pensyarah Universiti

I can call myself a webmaster because I can create a simple but functional business website for any prospect. I can also sell my products via the online channel.

I acquired a lot of knowledge during and after the workshop. The information provided in the Resource CD is very very helpful and informative.

Thanks to En Azwan - I am thankful and would recommend people out there to register and attend the workshop.

Azman, Kuala Lumpur
Consultant
www.usananiaga.com

"Workshop yang lain dari yang lain. Apa yang dikongsikan adalah apa yang saya cari selama ini. Azwan memberi penerangan dengan begitu berkesan dan beliau memang ikhlas membantu."

Jahira Banu, Penang
Usahawan Internet

"Saya telah mengikuti kursus Ahmad Azwan pada Sept 2006. Kursus perniagaan internet dan pembelajaran membina laman web secara hands-on di lab MMU telah memberi ilmu yang saya cari selama ini.

Dengan bimbingan beliau, saya telah membina laman web sendiri. Kursus yang telah memberi kesan kepada perniagaan saya serta sangat murah jika dibandingkan dengan ilmu yang dipelajari dalam workshop tersebut."

Zulraidi Affendi / Eddie
Jurugambar Dan Video Profesional
www.eddie-photovideo.com

"Saya tidak pernah mengenali En Ahmad Azwan sebelum saya mengikuti workshop "hands-on" beliau pada 16 September, 2006. Saya, sebagai seorang peserta yang baru berjinak dengan Perniagaan Internet, sangat merasa puashati dengan workshop ini.

Sambil mendengar penerangan tentang selok belok pemasaran, saya dapat terus mencuba dengan komputer, cara-cara membina laman web sendiri pada masa yang sama.

Dengan bayaran yang sangat berpatutan serta bimbingan lepas workshop yang dijanjikan, beliau telah banyak berkorban untuk kejayaan peserta. Pada pendapat saya, En Ahmad Azwan memanglah seorang yang mahir dalam bidang membina laman web dan perniagan Internet.

Kalau nak belajar buat laman web dan selok belok pemasaran internet cara praktikal "hands-on" berdaftar lah segera. Bagus dan harga berpatutan."

Burhanuddin Mohd Nor
Pengurus Agensi Takaful

Saya pernah menghadiri kursus yang jauh lebih mahal dari kursus ini, tetapi saya tidak dapat membina laman web yang sempurna,.

Saya sungguh yakin dengan jaminan penganjur yang bersedia untuk terus ikhlas membantu selepas kursus. Buktinya ialah dengan adanya forum tertutup khas untuk para peserta.

Saya harap penganjur akan meneruskan lagi kursus seumpama ini untuk manfaat seluruh masyarakat

Dr. Ariffaizal Mohd Nor Ariffin
Pengamal Perubatan Alternatif
www.rawatankesihatan.com

This is a good workshop, a fast track to learn how to build an effective website. Never thought this can be done in one day. Fantastic!

Thank you for your excellent guidance!

Bedin Jusoh

     

"Ya, saya ingin mendaftar sekarang!"

Setelah selesai workshop ini, anda akan mampu membina satu laman web anda sendiri sedia untuk menjual DAN anda tidak perlu lagi bantuan orang lain untuk mengemaskini website anda. Mudah bukan?

Ini harga yang anda perlu bayar untuk mengupah profesional melakukannya untuk anda:

Pembinaan laman web
RM2500
Bayaran hosting dan domain
RM300
Kajian pasaran internet oleh pakar
RM1000
Pemasaran di internet secara berkesan
RM3500
Kemaskini laman web dari masa ke semasa
RM1500
JUMLAH
RM8800

Sanggupkah anda menanggung risiko membelanjakan sebanyak ini untuk hasil yang belum pasti?

Jika anda ingin pergi ke workshop atau seminar lain, anda mungkin terpaksa habiskan RM500 sehari hanya untuk panduan membina laman web SAHAJA tanpa pengkhususan untuk laman web perniagaan dan teknik pemasaran di internet.

Harga workshop yang saya letakkan bukan RM1000, bukan RM700 bukan RM500 tetapi hanya RM290 sahaja! Satu harga yang sukar untuk ditolak. Jimat lagi jika anda datang dalam kumpulan (lebih dari seorang) dengan harga cuma RM250!.

Ramai mengatakan ia TERLALU MURAH untuk apa yang anda akan dapati semasa dan juga selepas workshop!

"Ya, saya ingin mendaftar sekarang!"

 

Saya memberi jaminan workshop yang akan dijalankan ini akan menguntungkan anda dalam jangka masa panjang. Anda boleh bina sebanyak mana laman web yang anda mahu dan membuka seberapa banyak perniagaan internet yang anda mahukan.

Nanti dulu...

Selain dari workshop yang padat dengan pengisian maklumat, anda juga layak untuk menerima senarai bonus-bonus yang bernilai ribuan ringgit di bawah secara PERCUMA! termasuk bimbingan berterusan dari saya melalui e-mail dan forum tertutup. Eksklusif untuk peserta workshop ini sahaja.

Antara bonus yang anda akan perolehi:

  Koleksi peralatan membina laman web yang akan memudahkan hidup anda termasuk perisian membina laman web, menyemak back links website, menyemak ranking di enjin carian popular, directory submitter, FTP client dan banyak lagi. (RM300)
  Koleksi e-book rujukan dalam Bahasa Inggeris untuk menjalankan perniagaan di internet dengan hak jualan semula. Saya masih lagi menggunakan e-book ini sebagai panduan untuk meneruskan perniagaan di internet. (RM985)
 

Tips dan panduan perniagaan internet secara berterusan melalui e-mail dan forum (RM2000).

support forum
Forum tertutup bekas peserta untuk sokongan berterusan

support mailing list
Mailing list bekas peserta untuk update terkini

  Tips dan panduan menjana wang dari Google Adsense dan Program Affiliate secara berterusan melalui e-mail dan forum (RM2000).

Daftar sekarang kerana tempat adalah terhad!

Maklumat mengenai workshop:

Tarikh Sila buat pra-daftar di kelasinternet.com
Masa 9 pagi hingga 5 petang
Tempat KL/Selangor
Peserta Terhad kepada 20 orang sahaja
Lain-lain Makan pagi dan tengah hari disediakan

Saya hanya boleh menerima 20 orang peserta sahaja untuk workshop ini kerana ini bukan seminar atau talk. Ini ialah workshop "hands-on". Tujuannya ialah untuk menjaga kualiti dan tumpuan semasa workshop diadakan.

Setiap peserta akan menggunakan komputer dan internet untuk membuat sendiri setiap langkah yang ditunjukkan.

"Ya, saya ingin mendaftar sekarang!"

Sebarang soalan boleh diajukan terus kepada saya melalui e-mail

Jumpa anda di sana!
www.PendapatanTambahan.com

P.S. Jika anda ingin teruskan apa yang anda lakukan sekarang, anda boleh teruskannya dan mendapat apa hasil yang anda dapat sekarang

P.P.S. Saya cuma boleh menyampaikan maklumat, tetapi terserah kepada anda untuk melakukannya untuk kebaikan diri anda.

P.P.P.S. Jangan berlengah! Rebutlah peluang yang ada sebelum ia berlalu.

Daftar Sekarang!